Merry Christmas!

Då var dagen här och då var dagen över - juldagen, dagen med stort D. I sängen ligger en rätt så trött Lina som blev väckt tidigt i morse eftersom Santa hade kommit med julklappar och barnen kunde inte bärga sig. Med tidigt menar jag kvart över sex. Men ni som känner mig väl vet hur excited jag blir runt jul så jag har gått och väntat och väntat och väntat så jag var ganska så klarvaken när dom kom och väckte mig. Helt ärligt sov jag inte jättebra pga att jag var för excited. 
 
Idag har vi faktiskt inte firat så speciellt mycket. Vi öppnade julklappar tidigt i morse och efter det har vi bara tagit det lugnt. Vi har umgåtts, tittat på julfilmer, lekt, gått på en promenad och umgåtts lite mer. Barnen fick var sin Kindle Fire (en surfplatta) i julklapp så dom har spenderat majoriteten av dagen med dessa. Mormor kom över för att äta frukost och umgås en stund men annars har det inte hänt så mycket. Det blev ingen julmiddag idag vilket jag kanske saknade lite men annars har det varit en oerhört mysig dag. Jag skypade lite med familjen där hemma också och alldeles nyss blev jag klar med packingen. Tidigt i morgon bitti bär det av till Pittsburgh, wohoooo. 10 timmars bilresa, here we come. 
 
Igår skypade jag med hela tjocka släkten där hemma och jag fick prata med alla människor som jag saknar i mängder. Alla de små barnen har blivit så stora! Jag skypade också en liten stund med Maria och fick se när hon öppnade julklappar. Förutom Skypandes så bestod förmiddagen och största delen av eftermiddagen av väntan... Jag hatar att vänta, speciellt på julen haha. Vid halv sex begav vi oss mot min värdmammas morbror för att fira lite med hennes släktingar. Det var väldigt många människor där(många som i runt 30 människor) och jag tog på mig utmaningen att lära mig allas namn och jag lyckades. Jag kan fortfarande nämna vilka som var där, vem som var gift med vem och vem som hade vilka barn. Rätt så imponerande om jag får säga det själv. Min värdmamma var så söt när jag visade att jag hade lärt mig namnen och en av hennes släktingar satt där och var imponerad, så hon skojade och lekte mallig och sa "det är min au pair, min au pair". Vi var kvar där tills halv tio ungefär och efter vi kom hem var det bums i sängen för barnen medan dom vuxna gjorde klart allt för dagen med stort D. Lina fick det fina jobbet att hjälpa Santa äta upp kakorna. Shhh, en hemlighet! 
 
Nu när vi ändå tar dagarna baklänges så kan jag ju berätta om onsdagen också. Jag började jobba vid tolv men värdpappa var hemma hela dagen så jag jobbade inte direkt som vanligt. Vi åkte och hämtade G och C i skolan vanlig tid och direkt efter vi kom hem åkte vi iväg igen - värdpappa och C till firsören medan jag tog tjejerna till nagelsalongen för att dom skulle få måla naglarna. Dom tyckte att det var roligt så det blev lyckat! På kvällen åt vi middag och efteråt satt vi i vardagsrummet och sjöng och busade. Vi gick alla upp på "scenen" och sjöng olika jullåtar och vi hade en väldigt mysig kväll. 
 
Där, en update ifrån de senaste dagarna. Imorgon åker vi som sagt till Pittsburgh så nästa inlägg kommer nog efter vi kommer hem - antingen den 30:e eller 31:a. Nyår kommer inte att firas något speciellt i år men det är lugnt för min del. En annan viktig detalj är att det imorgon(idag för er, 26:e) är min halv-födelsedag så grattis på 20 1/2 dagen Lina! Skämtosido.
 
Men ni får alla ha det så bra tills nästa gång! Don't go too crazy på mellandagsrean, bara lite crazy. Bye! 
 
 
 
Traditionella Home Alone
 
 
Skype, skype. Massa Skype. 
 
 
Awkward bild men det var min outfit på julafton och bilden nedan var min frisyr. Interesting, huh?
 
 
 
Santa arrives with style. Inte kommer Santa med renarna till festen, nej han kommer med brandbilen.
 
 
Izabella (familjens Elf on the Shelf) gav barnen julpyjamasar på julafton som dom hade på sig idag på juldagen. Hon var så snäll och gav mig ett par pyjamasbyxor också. Strumporna är en julklapp från mormor. 
 
 
 
 
Här är några av sakerna jag fick i julklapp, samtliga från familjen. 
 
 
Jag fick julklappar från la familia hemma i Svearike också och detta är några av julklapparna jag fick av min bror och hans familj. Jag har nog varit rätt snäll i år! 
 
Merry Christmas & Happy New Years! 
 
(11.13pm eller 23.13)